ESOGÜ Akademik Açık Erişim Sistemi
Ara
Giriş
English
Türkçe
Ana Sayfa
→
Enstitüler
→
Fen Bilimleri Enstitüsü
→
Tarla Bitkileri A.B.D. Koleksiyonu
→
Ara
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Ara
Filtre ekle
Filtreler
Arama sonuçlarını daraltmak için filtreleri kullanın.
Başlık
Yazar
Konu
Yayın Tarihi
İçerir
Eşittir
ID
İçermez
Eşit değildir
ID içermez
Tarla Bitkileri A.B.D. Koleksiyonu: Koleksiyon için toplam 82 sonuç üzerinden gösterilen 10 öğe.
(0.213 saniye)
Toplam kayıt 82, listelenen: 1-10
1
2
3
4
. . .
9
Sonraki Sayfa
Sıralama Seçeneği:
İlgi
Başlık Artan
Başlık Azalan
Y.Tarihi Artan
Y.Tarihi Azalan
Sayfa Başına Sonuç:
5
10
20
40
60
80
100
Aspir (carthamus tinctorius l.)’de bitki sıklığının verim ve tohumluk kalitesine etkisi
Özaşık, İsmail
(
ESOGÜ, Fen Bilimleri Enstitüsü
,
2015
)
Farklı ekim zamanı, sıra aralığı ve ekim sıklığının Çemen’in (trigonella foenum graecum l.) verim ve bazı verim unsurları üzerine etkisi
Öz, Ahmet
(
ESOGÜ, Fen Bilimleri Enstitüsü
,
2015
)
Farklı giberellik asit dozları ve uygulama zamanlarının nohutta (cicer arietinum l.) verim ve verim ögeleri üzerine etkileri
Ergin, Nurgül
(
ESOGÜ, Fen Bilimleri Enstitüsü
,
2015
)
Ayçiçeği (helianthus annuus l.)’nde giberellik asit dozlarının verim ve abiyotik stres koşullarında çimlenme üzerine etkileri
Erdemli, Haluk
(
ESOGÜ, Fen Bilimleri Enstitüsü
,
2015
)
Türkiye’de doğal olarak yetişen onobrychis seksiyonuna ait bazı endemik korunga türlerinin karyolojik özellikleri
İleri, Onur
(
ESOGÜ, Fen Bilimleri Enstitüsü
,
2015
)
Farklı azot dozlarının sater (satureja hortensis l.) bitkisinde verim ve kalite özellikleri üzerine etkisi
Katar, Nimet
(
ESOGÜ, Fen Bilimleri Enstitüsü
,
2015
)
Farklı azot ve fosfor dozlarının ketencik (camelina sativa) bitkisinin verim ve verim unsurlarına etkisi
Bolat, Çağrı
(
ESOGÜ, Fen Bilimleri Enstitüsü
,
2014
)
Kanola ve nadas sonrası buğday ve tritikalede verim, verim komponentleri ve kalite özellikleri
Kemikli, Kamil
(
ESOGÜ, Fen Bilimleri Enstitüsü
,
2014
)
Afyonkarahisar’da yetiştirilen makarnalık ve ekmeklik buğday çeşitlerinin kalite özelliklerinin belirlenmesi
Akın, Arzu
(
ESOGÜ, Fen Bilimleri Enstitüsü
,
2014
)
Bazı bakteri (serratia marcescens ve stenotrophomonas maltophilia) ve potasyum nitrat uygulamalarının biber bitkisinin tuza toleransı üzerine etkileri
Alveroğlu, Volkan
(
ESOGÜ, Fen Bilimleri Enstitüsü
,
2014
)
Toplam kayıt 82, listelenen: 1-10
1
2
3
4
. . .
9
Sonraki Sayfa
Sıralama Seçeneği:
İlgi
Başlık Artan
Başlık Azalan
Y.Tarihi Artan
Y.Tarihi Azalan
Sayfa Başına Sonuç:
5
10
20
40
60
80
100
|
Yönerge
|
Kılavuz
|
İletişim
|
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Hesabım
Giriş
Keşif
Yazar
Aydın, Doğan (2)
Er, Canan (2)
Erdemli, Haluk (2)
İleri, Onur (2)
Kulan, Engin Gökhan (2)
Sevin, Çiğdem (2)
Sirel, Zeynep (2)
Abuş, Yasemin (1)
Akay, Nurcan (1)
Akgören, Gülçin (1)
... Daha fazla
Konu
Verim (28)
Yield (23)
Verim Unsurları (9)
Kalite (8)
Protein (7)
Azot (6)
Buğday (6)
Germination (6)
Kuraklık (6)
Nitrogen (6)
... Daha fazla
Yayın Tarihi
2020 - 2021 (22)
2010 - 2019 (47)
2005 - 2009 (13)